Iata planta “vaporub”! Ea poate trata sinuzita si diabetul si iti poate intari inima

Planta pe care urmeaza sa v-o prezentam astazi de origine mexicana este cunoscuta sub numele de “VapoRub”, care are proprietati anti-inflamatorii, hepatoprotetoare si antidiabetice incredibile. Planta poate trata anxietatea si sinuzita prin mirosul pe care il emana, protejandu-va de asemenea sis sitemul cardiovasculat de la deteriorare si curata si arterele blocate.

Iata cum sa utilizati planta impotriva diferitelor probleme de sanatate:

Pentru raceli

Puneti cateva frunze de VapoRub intr-o ceasca de apa calda, apoi adaugati o lingura de suc de lamaie si putina miere. Beti apoi remediul cat e cald pentru a elimina flegma si a trata raceala.

Sinuzita

Fierbe jumatate de litru de apa apoi puneti 6 frunze din aceasta planta si una de cimbru in vas. Amestecati timp de 5 minute, apoi puneti-l intr-un castron si asezati un prosop deasupra capului. Inhalati aburul din amestec pentru a va deschide caile respiratorii si pentru a trata sinuzita.

Astm

Pune 8 frunze din aceasta planta in 200ml de alcool etilic intr-o sticla de sticla si apoi depoziteaz-o intr-un loc rece si intunecat timp de o saptamana. Freaca apoi alcoolul pe piept pentru a usura simptomele de astm si congestia toracica.

Durerea de urechi

Piseaza cateva frunze de Vaporub si apoi amesteca cu ulei de masline. Lasa amestecul la rece si intr-un loc racoros timp de o saptamana. Transfera dupa asta amestecul intr-o sticuluta cu pipeta si pune cateva picaturi in urechea infectata pentru a ameliora durerea.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeidea.com