Aceasta prietenie, dintre un caine si o rata, a devenit virala

Rata in varsta de patru ani, pe nume Pekin Andy si un Golden Retriever pe nume Barclay, sunt cei mai buni prieteni. Stapana celor doi este Pam Ishiguro din Orange County, California, iar intre cei doi s-a legat o stransa relatie de prietenie. Stapana celor doi ne spune ca prietenia dintre cei doi vine atat cu parti bune cat si cu parti rele, deoarece cei doi au momente cand se inteleg si se iubesc dar au si momente cand se cearta. De asemenea, atunci cand sunt impreuna cei doi sa vaneaza unul pe celalalt si sar unul peste altul, iar atunci cand sunt separat se cauta si se cheama intre ei. Mai mult decat atat, lui Barclay ii place sa se furiseze si sa manance mancarea ratei si sa ii bea apa in care aceasta face baie.Poate să pară ciudat, dar această rață și acest câine sunt cei mai buni prieteni

Rudy este o rata impunatoare, care este stapana cardului. In trecut, lui Barclay ii era frica de aceasta si adesea il gonea din cardul de rate, insa intr-o zi, Barclay s-a decis ca nu ii mai este teama, moment in care prietenia dintre cei doi s-a legat.

Totusi, cel de-al doilea caine al familiei, pe nume Izzy, nu este in relatii bune cu rata. Mai jos, puteti urmari videoclipul cu prietenia surprinzatoare dintre un caine si o rata.

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Adaptare dupa sursa: teo