Alarma: daca observati o moneda pe usa masinii, ce trebuie sa faceti. Raspanditi acest mesaj pretutindeni

Viclenia celor care vor sa escrocheze lumea a atins cote aproape geniale, tot ce le trebuie este un ban, o usa de la automobil si un sofer neatent. Veti dori sa priviti acest lucru.

Dimineata, cand ajungeti la masina s-ar putea sa doriti sa incepeti cu verificarea usii pasagerilor pentru a observa eventuale lucruri ciudate.

Hotii de automobile au perfectionat o noua metoda prin care va pot fura masina.

Acest lucru implica plasarea unei monede in interiorul usii automobilului, cam in acest fel.

Tu, dupa toate probabilitatile, nu ai observa acest aspect la usa pasagerului din dreapta sau la oricare usa din spate, dar cand vei incuia automobilul, moneda va opri inchiderea usii cu pricina, lasand-o deschisa pentru hoti.

Hotul nici macar nu trebuie sa umble dupa tine pretutindeni. Poate astepta cu rabdare pana te intorci, deoarece moneda ramane in usa masinii, si va trece la fapte, furandu-ti masina dupa ce te-ai intors acasa.

De fapt, oricum, foarte putini au un cuvant de spus in aceasta problema. Mecanicii spun ca aceasta metoda poate fi aplicata la un numar foarte mare de modele.

Si bineinteles, daca observi moneda, evident poti sa o elimini, pentru a te asigura ca trucul nu va functiona.

Probabil hotul nu-si va da seama ca moneda a fost eliminata, dar, confruntarea care va urma nu este tocmai modul in care sperai sa-ti inchei ziua.

Deci, in cazul in care gasesti o moneda pe usa de la masina, recomandarea noastra este sa fii atent la cei din jur, in special daca cineva te urmareste.

Daca ai dubii, contacteaza organele de ordine si fa o fotografie cu moneda. Si in drum, daca ai sentimentul ca esti urmarit, anunta obligatoriu politia.

Trebuie sa te descurci cu acesti oameni, care in realitate sunt destul de inteligenti. Si nu uita, daca din ce in ce mai multa lume distribuie aceasta noua tactica, aplicarea ei va fi din ce in ce mai putin posibila.
Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeheadlines.com