5 semne zodiacale care au toate sansele sa fie concediate

Fiecare semn zodiacal are slabiciunile sale profesionale si bineinteles, oricine poate ateriza intr-un mediu de lucru nepotrivit. Cu toate acestea, unii nativi par sa aiba un talent special de a fi in discordanta cu superiorii. Iata cele cinci semne care au nevoie de intelepciune pentru a evita disponibilizarea.

Bunatatea si empatia Pestilor fata de problemele altora sunt in general virtuti, dar la locul de munca ii face sa para nehotarati si nesiguri pe ei. Au tendinta de a “ aduce “ la birou discutiile care tin de canapeaua terapeutului si nu de locul de munca. Cand se simt stresati, pestii simt nevoia sa scape si devin introvertiti, respingandu-i pe cei din jur. Prea multe zile in care nu sunt in apele lor, pot pune pe ganduri orice angajator. In schimb, uneori nativii pesti au nevoie sa-si verifice sentimentele si atunci isi canalizeaza dorinta in a-i ajuta pe altii sa devina angajati model.

In timp ce nativii Lei sunt cunoscuti ca si lideri inascuti, cand nu pot fi la carma ei devin autoritari, trufasi si dramatici. Pentru unii din ei, a se supune unor ordine este un concept strain, ceea ce duce la frecusuri cu superiorii. A avea oameni care stiu sa se alinieze si sa-si faca treaba este esential pentru orice echipa. Pana sa-si faca treaba, leii au nevoie sa joace rolul de buni soldati.

Berbecii intra in colimator din aceleasi motive. Nu numai ca li se face parul maciuca de la ordinele primite, dar au tendinta de a nu le lua in considerare la modul flagrant si de a face lucrurile in felul lor.

In mod sigur, spiritul lor antreprenorial independent poate aduce rezultate, dar la munca in echipa, atitudinea lor poate fi frustranta si suparatoare. Berbecii trebuie sa caute calea  de a fi lideri sau de a gasi un sef cu viziuni similare, pentru a avea sanse de succes.

In ciuda faptului ca sunt loiali conducerii, Scorpionii pot reactiona la nedreptate in moduri ocolite si mascate. Uneori, intrigile pe care le provoaca sunt in avantajul lor, dar deseori acestea esueaza si-i transforma pe colegi in dusmani. Nevoia lor de a detine controlul si firea geloasa le aduce pierderi atunci cand munca ajunge pusa in balanta. Decat sa-i priveasca pe cei din jur ca pe niste obstacole, ar fi mai constructiv sa-i vada ca pe aliati.

Gemenii au reputatia de a fi inteligenti, comunicativi si entuziasti. Problema lor este ca au tendinta de a fi distrasi, dezorganizati si imprastiati. Trateaza deseori termenele limita ca pe tinte mobile ce se pot schimba. Anxietatea poate face sa para incompetenti in fata clientilor si a superiorilor, iar tendinta de a face mai multe lucruri deodata duce la greseli. O cale spre succes a gemenilor: concentrati-va pe un singur lucru la un moment dat si finalizati o sarcina inainte de a trece la urmatoarea. De fapt, acesta poate fi un sfat pentru fiecare semn zodiacal!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: mom.me