S-a trezit tusind in miez de noapte si si-a vazut casa in flacari. A scos doi copii afara, apoi s-a inchis inauntru, cu flacarile. Motivul iti face pielea de gaina

Angel Fiorini s-a trezit in mijlocul noptii tusind, femeia a inteles imediat ca toata casa ei e in flacari, asa ca trebuia sa actioneze rapid.
Cand salvatorii au ajuns la fata locului au gasit o scena foarte confuza: doi copii erau in fata casei arzande, in timp ce inauntru, chiar in fata usii de la intrare, erau o femeie inconstienta si inca un copil. Era clar ca copilasii scapasera de flacari la limita.

Se pare ca Angel si-a luat bebelusul de 18 luni si baiatul de 3 ani si i-a dus afara. Dar acest lucru nu era suficient pentru a-i tine in siguranta. Cei doi copilasi erau ingrijorati pentru mama lor, iar Angel trebuia sa se asigure ca nu vor incerca sa intre dupa ea.

Asa ca a incuiat usa din fata, inchizandu-se inauntru cu flacarile, in timp ce fumul umplea casa. Intre timp, Angel o cauta pe fata ei de 7 ani, Gianna. Prietena femeii, Carla Klauder a declarat pentru un post de stiri: ,,A fost obligata sa incuie usa, dar nu a mai putut gasi usa cand s-a intors, asa ca s-a pus deasupra fetei pentru a o proteja de flacari”.
Angel s-a prabusit din cauza flacarilor si a fost grav ranita in incendiu. Ea si Gianna erau chiar in fata usii cand un trecator le-a vazut, a spart usa si le-a tras afara. Gianna a scapat cu arsuri pe numai 14% din suprafata corpului, fiind astfel si ea salvata de mama.

sacrificiu
Totusi, mama, in varsta de 29 de ani a suferit arsuri de gradul 3 si aproape jumatate din corp ii era acoperit de arsuri, dar cu timpul s-a recuperat! Un membru al familiei a declarat: ,,Dumnezeu a fost cu ea in noaptea aia”.
Distribuie astazi, de Ziua Mamei, pentru a sarbatori dragostea unei mame adevarate!

sursa: stiri.rol.ro via wow.bzi.ro