Tot ceea ce trebuie sa stii despre ascendentul in Capricorn

Aceste persoane nu sunt foarte sociabile si au dificultati in comunicarea cu cei din jur. Sunt predispusi la melancolie si tristete, chiar si fara un motiv intemeiat si deseori dau impresia ca sub aceasta tristete ascund ceva . Nu leaga usor prietenii si nici macar prietenilor nu le permit  sa le cunoasca sufletul cu adevarat. Probabil e modul lor de a se feri de deceptii si dezamagiri. Insa dincolo de aceste bariere gasesti persoane care o data ce v-ati apropiat nu te vor lasa niciodata la greu, vor  fi mereu de cuvant si de incredere, respectand cu strictete promisiunile facute.

Fiind mereu pus la incercare, ascendentul in capricorn are o fire puternica, mereu in dezvoltare. Acesta reuseste sa treaca cu bine peste orice provocare si nu se da in laturi de la realizarea obiectivelor in nici un caz. Acest tip de persoana va avea intotdeauna o raspundere mare si atributiuni importante. Acesta va uimit tot timpul prin perfectiunea sa.

La capitolul dragoste, ascendentul in Capricorn este partenerul pe care multe persoane l-ar considera perfect. Romantismul pur al acestuia este pus in balanta de firea visatoare, mereu cu capul in nori. De multe ori se regaseste in postura de a-si reaminti diferite evenimente din trecut asupra carora sta si mediteaza. Partenerul ideal pentru acest ascendent este cineva cu simtul realismului care sa il readuca cu picioarele pe pamant

Planeta Pamant © Copyright 2017