Coaja de lamaie poate ajuta la indepartarea durerile articulare

Lamaile sunt unele dintre cele mai sanatoase fructe de pe planeta, ele fiind incarcate cu substante nutritive esentiale, care imbunatatesc starea generala de sanatate.

Oricum,  in mod sigur ati auzit despre beneficiile sucului de lamaie, nu-i asa?

Lamaile sunt pline de  vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, C, B1, B6, potasiu, bioflavonoide, acid folic, magneziu, pectina, fosfor si calciu.

Acest lucru le face deosebit de eficiente in lupta impotriva unor boli, cum ar fi diabetul zaharat. Consumul lor regulat intareste imunitatea si are un efect benefic  asupra digestiei, intestinelor si ficatului.

Consumul unui pahar de apa in care se adauga suc de lamaie, dimineata, amelioreaza greturile matinale din timpul sarcinii, iar mirosul de coaja de lamaie elimina greata si ajuta in cazul problemelor cu stomacul.

In plus, coaja de lamaie are proprietati puternic antiseptice si antiinflamatorii, care calmeaza durerile nervoase si ale vaselor sanguine, in timp ce frunzele de lamai trateaza simptomele febrei.

Pe langa acestea, lamaile sunt de asemenea foarte eficiente si in cazul durerilor articulare, ele putand fi utilizate astfel:

Curatati doua lamai si  puneti-le intr-un borcan de sticla cu capac. Turnati peste ele ulei de masline si lsati sa stea timp de 2 saptamani. Dupa aceasta perioada, uleiul este gata de utilizare. Inmuiati un tifon in ulei si plasati-l pe zonele dureroase, securizand cu un bandaj. Lasati sa actioneze timp de cateva ore.

Incercati aceste  remedii naturale impotriva durerilor articulare si profitati inca o data de beneficiile uimitoare pentru sanatate ale lamailor.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Sursa: healthycaregroup.com