Isi inmoaie mainile in otet de mere de 2 ori pe saptamana. Are motive serioase sa faca asta! O sa incerc si eu diseara.

Unele remedii naturiste sunt neasteptat de eficiente in tratarea anumitor afectiuni si boli. Iar marele lor avantaj este ca nu au niciun fel de efecte adverse.
In continuare iti prezentam modul de preparare a unui remediu natural pentru calmarea durerilor acute de la nivelul mainilor si palmelor. Remediul este chiar mai eficient decat unele tratamente si terapii medicale conventionale!

O tanara si-a relatat experienta folosirii acestui remediu pentru a-i incuraja si pe altii sa il incerce si sa se vindece: „In urma cu cativa ani sufeream de dureri groaznice de articulatii si de brate. Am mers degraba la medic, unde am fost diagnosticata cu artrita, probabil aparuta in urma efortului intens depus la locul de manca si a malnutritiei.

Nu ma panichez usor si rareori ma napustesc asupra medicamentelor la prima urma de durere, asa ca m-am hotarat sa incerc intai un remediu naturist. M-am sfatuit cu medicul meu, care mi-a recomandat sa incerc otetul de mere. Folosesc acest remediu de 2 luni incoace, si ma simt cu mult mai bine.

In prima luna de tratament am folosit otetul de mere de trei ori pe saptamana, dar acum il folosesc doar de doua ori. Imi inmoi mainile intr-un vas plin cu otet de mere seara inainte de a merge la culcare, iar durerile si arsurile dispar instantaneu.

Am inceput sa mai folosesc si o bautura naturala foarte sanatoasa din otet de mere cu apa si miere. Recomand tuturor acest remediu sanatos, este extrem de eficient, face pur si simplu minuni!”

Otetul de mere este un remediu miraculos in unele situatii, si este si foarte versatil, putand fi utilizat fie intern, fie extern, pentru bai locale si ca solutie pentru frectie. Este ieftin, usor disponibil, si calmeaza eficient durerile de artrita.

Bautura vindecatoare
Pentru uz intern, toarna 3 linguri de otet de mere peste 300 ml de apa sau suc de fructe, amesteca bine, si consuma bautura de 3 ori pe zi inainte de mese. Otetul de mere este un antioxidant puternic si poseda si proprietati detoxifiante.

Bai locale
Baile locale cu otet de mere au beneficii multiple pentru sanatate. Toarna o cana de otet de mere la 6 cani de apa si inmoaie mainile sau picioarele in solutie. Poti folosi solutia de otet diluat si pentru comprese.

Frectii
Amesteca o lingura de ulei de masline cu 2 linguri de otet de mere si aplica solutia obtinuta pe articulatiile dureroase.

sursa: de citit astazi via wow.bzi.ro

Photo: DIY Find Home Remedies