Ce spune felul in care stai pe scaun despre personalitatea ta

Conform oameniilor de stiinta care au studiat limbajul trupului, pozitia in care sedem vorbeste despre intentiile noastre.

 

Pozitia 1 – Persoanele care stau in aceasta pozitie cred ca daca isi pun o patura in cap ca sa nu vada ce se intampla, lucrurile se vor rezolva de la sine. Uneori acest stil chiar functioneaza si persoanele respective chiar sunt fericite. Este placut sa stai de vorba cu aceste persoane, nu sunt deloc plictisitoare. Sunt persoane creative, fermecatoare si putin copilaroase. Vorbesc fara sa gandeasca.

 

Pozitia 2 – Acestia sunt visatorii. Au o imaginatie bogata si sunt supranumiti sufletul echipei sau chiar a l companiei. Nu este niciodata plictisitor in preajma lor si vin mereu cu idei noi. Vor astepta mereu cu nerabdare ziua de luni si inceputurile de an pentru a marca inceputul unor noi rezolutii. Vor schimba foarte rapid afacerea, partenerul, orasul sau chiar tara cu foarte multa naturalete, ca pe un lucru firesc.

 

Pozitia 3 – Persoanele care au aceasta pozitie stiu ce este confortul si il apreciaza. Sunt genul care nu vor umbla foarte mult prin mall in week-end in schimb vor sta la nesfarsit sa-si alega un parfum. Sunt foarte capricioase si pretentioase atunci cand aleg. Sunt inconjurate de dezordine dar stiu sa-si gaseasca orice lucru cu ochii inchisi. Problema cea mai mare cu aceste persoane este ca nu se pot concentra pe o perioada mai lunga de timp.

 

Pozitia 4 – Aceste persoane se tem sa nu fie in intarziere la intalnire. Inteligenti, sensibili si increzatori in liniste si pace. Au o senzatie de disconfort atunci cand alte persoane isi exprima in public sentimentele. Pentru aceste persoane, lumea este un mediu neprietenos, iar casa este ca un adapost unde se ascund de aceasta lume, o fortareata unde se refugiaza de orice fel de necazuri. Orice aluzie facuta la dresa lor ii afecteaza foarte tare si incearca imediat sa se disculpe.

 

Pozitia 5 – Aceste persoane nu se grabesc niciodata si nu vor dori sa intemeieze o familie inainte de a avea o educatie solida si o cariera considerand ca toatre lucrurile trebuiesc facute la vremea lor. Sunt persoane foarte insistente pana la incapatanare urmarindu-si scopul propus. Aparentele sunt foarte importante pentru ei si cei din jur nu inteleg cum reuseste sa se pastreze mereu in forma. Exista o farama de nesiguranta adanc in sufletele lor si intampina criticile cu obiectii chiar si atunci cand acestea sunt constructive.

 

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthylifeidea.com