Zodii de femei care pot fi fixate pe barbatii insurati! Iata 4 dintre ele

Scorpion

Cu un mod unic de a corupe mintile barbatilor, stie cum sa ii atraga in plasa si sa ii faca sa se indragosteasca fara ca ei sa isi dea macar seama. Acestea sunt tot timpul gata de o relatie noua si nu le pasa de sentimentele altora, decat de ale lor.

Balanta

Ochii si felul in care se uita la tine, acestea sunt modalitatea in care o femeie Balanta te ademeneste. Cuvintele rostite de aceasta au intotdeauna doua sau mai multe intelesuri, asa ca nu poti sa stii niciodata ce gandeste. Este greu sa abordezi o astfel de femeie, si mai greu de atat este sa ii spui nu. De obicei este o zodie care nu se amesteca in viata amoroasa a altora, decat in cazul in care partenerul isi arata interesul.

Varsator

Aceasta femeie este una neobisnuita, si acest lucru nu se limiteaza doar la felul in care se imbraca sau in care vorbeste. Ii place riscul, mai ales atunci cand vine vorba de dragoste, lucru care o face sa fie amanta perfecta. Probabil un alt motiv ar fi pentru ca prefera acest rol.

Gemeni

Nu accepta sa fie inselata dar ii place sa fie in postura de amanta. Nu se avanta in ruperea unei relatii, decat daca este sigura ca si acesta are aceleasi sentimente pentru ea, si nu este doar ceva cu un singur sens. Are abilitati de comunicare excelente. Este irezistibila si provoaca multa invidie in randul celorlalte femei. Desi prefera relatiile de lunga durata, stie sa le deosebeasca de cele de o noapte.

Planeta Pamant © Copyright 2017