A fost nascut prematur, nimeni nu credea ca va supravietui – ce s-a intamplat apoi

Jett Morri s-a nascut la 25 de saptamani, supravietuind 5 saptamani in pantecele mamei sale dupa ce apa ei sa rupt. El a avut 600de grame la nastere. Dupa nastere, Jett a suferit o boala pulmonara cronica si icter. El a avut, de asemenea, doua gauri in inima. Acesta sa recuperat din boala dupa ce plamanii si organele sale s-au dezvoltat. I-a fost permis in cele din urma acasa, pe 5 martie, cu aproape 3 saptamani inainte de data stabilita. Gaura din inima sa nu ar trebui sa ii afecteze in vreun fel viata.

Atunci cand medicii au sfatuit terminarea, Mhari nu a putut sa creada ca renuntau la Jett asa repede. “Cand apa mea s-a rupt la 20 de saptamani, nu il vedeau inca ca pe un copil. Ei il numeau doar un “fetus neviabil”. Eram devastata, stand in unitatea de sarcini premature si nimeni de la pediatrie nu venise sa imi vorbeasca despre celelalte optiuni. Dar avusem o scanare de 20 de saptamani si totul era perfect, iar faptul ca am aflat ca era baiat a facut si mai greu acordul meu.

Inteleg ca medicii trebuie sa iti spuna cel mai rau scenariu si sa fie directi, dar nu exista doua persoane identice pe acest pamant, si doctorii nu ii dadeau nici macar o sansa lui Jett. Cand acesta a revenit in salon, i-am spus ca eu si Paul am discutat si in nici un caz nu renuntam.

Spunand ca a trebui sa caute pe Google ce optiuni avea, decat sa le primeasca de la medici, Mahri se teme acum pentru alte mamici. “Acem un rezultat fericit, dar imi e frica ca alte mame ar fi avut un avort, atunci cand bebelusul lor ar fi avut sanse de supravietuire”.

.

.

.

.

.

.


Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthydiet24.com