Utilizeaza acest ritual pentru a atrage banii in casa ta si pentru a-ti schimba viata

Daca sunteti acel gen de persoana care nu crede in ritualuri, atunci acest articol va va schimba parerea. Nu e vorba de vrajitorii, ci pur si simplu despre un remediu popular, care va va ajuta sa atrageti bani in viata.

Acesta este un remediu vechi, care a fost transmis din generatie in generatie. Acest remediu natural va atrage prosperitate, abundenta si va aduce schimbari pozitive in viata ta. Tine cont de faptul ca trebuie sa fi pozitiv in legatura cu schimbarile care vor urma. Cu toate acestea, practicarea acestui remediu antic nu inseamna ca venitul va va creste peste noapte. Pur si simplu prin combinarea acestui remediu cu gandirea pozitiva, banii vor incepe sa faca parte din viata ta. In plus, toate grijile, stresul si dezamagirile vor disparea si vei trai o viata fericita si prospera! Ritualul urmator este despre manifestarea prosperitatii in viata ta, punand accentul pe bunastarea financiara pentru tine si cei dragi.

Ce vei avea nevoie:

2 cani de orez

6 boabe de piper

2 lumanari verzi

2 borcane de sticla ermetice

Instructiuni:

In primul rand, fierbe apa si utilizeaz-o pentru a steriliza borcanele. Apoi, lasa-le sa se usuce complet. In continuare, adauga o cana de orez si 3 boabe de piper in fiecare borcan. Asigura-te ca inchizi bine fiecare borcan cu capac. Plaseaza un borcan in bucatarie, iar celalalt in camera de zi. Mai mult de atat, pune o lumanare verde langa borcan si las-o sa arda timp de 3-4 ore. Dupa aceea, foloseste-ti mainile pentru a sufoca focul de la lumnare si arunc-o. Pastreaza borcanele.

Daca ai gasit util acest articol, nu uita sa il distribui prietenilor si familiei ca sa aduci prosperitatea si in viata lor!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com