Apasa aceste 4 puncte de pe corp pentru a-ti accelera metabolismul si pentru a pierde din greutate

0

Presopunctura si acupunctura au fost folosite de mult timp ca o modalitate alternativa pentru tratarea anumitelor conditii de-a lungul anilor.

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-arm

Acest mecanism este construit pentru a ajuta pe toata lumea, si nu este deloc complicat. Prin canalele energetice, fiecare organ din corpul uman este conectat la un punct de pe corp. Trebuie sa masati punctul din corp care este legat de acesta, in cazul in care aveti nevoie sa va vindecati un anumit organ din corp sau sa ii imbunatatiti functia.

Poti de asemenea sa pierzi in greutate cu ajutorul acestor tehnici medicale complexe. Vei arde grasimea pentru a obtine corpul la care ai visat intotdeauna prin aplicarea presiunii asupra urmatoarelor 4 puncte. Cu un masaj adecvat in anumite puncte poti preveni depunerea de grasime, poti accelera metabolismul si creste nivelul de energie.

Brate

Masand bratele poti stimula functia intestinelor pentru a elimina caldura corporala mare. Acesta este de fapt punctul in care toata energia corpului trece si este extrem de importanta. Maseaza punctul indicat in imagine de 3 ori pe zi, timp de 1 minut.

Fata

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-face

Acest punct pe fata te va ajuta sa iti reglezi apetitul. Te va ajuta cu siguranta cu mancatul in exces din cauza stresului. Punctul se afla intre buza de sus si nas. Maseaza-l de doua ori timp de 5 minute.

Ureche

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-ear

Scapa de kilograme prin apasarea acestui punct pe ureche. Te va ajuta sa scapi de kilogramele in plus si sa grabesti metabolismul. Folosind degetul mare, aplica presiune constanta si maseaza urechea usor timp de 3 minute. Repeta procedura de 3 ori pe zi.

Picior

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-leg

Acest punct va reduce si va preveni procesul inflamator, fiind extrem de benefic pentru imbunatatirea digestiei. Este cunoscut si sub numele de Zu San Li sau “punctul longevivitatii”. Vei putea sa slabesti un kilogram pe saptamana prin masarea regulata a acestui punct. Acesta este localizat sub genunchi, iata cum sa il gasesti. Acopera-ti genunchiul drept cu mana stanga si cel stang cu mana dreapta. Este o mica adangicura intre oasele dintre sfarsitul degetului mic si degetul inelar. Acesta este punctul Zu San Li.

Dupa cum spuneam, aceste tehnici sunt foarte utile pentru numeroase conditii. Incearca sa le utilizezi pentru a pierde in greutate!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!