Doua ingrediente care te vor ajuta la estomparea porilor

Toata lumea are pori mari si nu este doar problema celor care au ten uleios. In general porii largiti aduna in ei impuritati care ulterior produc infectii.

 

Indiferent cat de mult incerci sa-i ascunzi porii sunt vizibili pentru cei care stau in imediata ta apropiere.

Produsele cosmetice pentru micsorarea porilor nu sunt foarte eficiente si sunt si foarte scumpe iar reaparitia porilor este inevitabila dupa tratamentele cu acestea. Totusi exista un remediu care actioneaza de-a dreptul magic si va este foarte la indemana.

Iata cateva combinatii cu efecte uimitoare:

 

  1. Zeama de lamaie cu albus de ou

 

Amestecati doua albusuri cu cateva picaturi de zeama de lamaie pana obtineti o pasta si aplicati pe ten. Lasati sa actioneze timp de 15-20 de minute. Aceasta masca indeparteaza celulele moarte, surplusul de ulei si micsoreaza porii.

 

  1. Zeama de lamaie si rosii

 

Faceti pireu din doua rosii si adaugati cateva picaturi de lamaie. Amestecati pana obtineti o pasta si aplicati pe zonele afectate ale tenului lasand sa actioneze timp de 15-20 de minute.

 

  1. Castraveti, apa de trandafiri si lamaie

 

Se aplica felii de castravete pe ten dupa ce mai intai le-ati umezit suprafata cu apa de trandafiri si zeama de lamaie. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute dupa care se indeparteaza feliile de castravete si se lasa pielea sa se usuce. Dupa uscare se clateste cu apa curata si calduta

 

  1. Zeama de lamaie si ananas

 

Se amesteca suc de ananas cu zeama de lamaie si se aplica pe ten o carpa de bumbac inmuiata in solutia  respectiva. Se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se clateste. Continutul de enzime al ananasului si proprietatile astringente ale lamaiei faca minuni asupra tenului.

 

  1. Zeama de lamaie si migdale

 

Puneti cateva migdale la macerat peste noapte. Maginati migdalele pana obtineti o pasta dupa care adugati o lingurita de zeama de lamaie.

Aplicati aceasta pasta pe ten si lasati sa actioneze timp de 20-25 de minute dupa care clatiti cu apa calduta.

 

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com