Cum sa detectati prezenta energiilor negative in casa, utilizand doar un pahar cu apa

0

 

In casele voastre pot exista energii negative, atunci cand va dati seama ca incep sa se intample lucruri ciudate, adica din nimic se isca certuri intre membrii familiei care locuiesc in casa, sau chiar si intre animalele de companie si apar comportamente ciudate, care inainte nu se intamplau. Plantele incep sa se ofileasca si sunt gata sa moara in orice moment, te intorci si vezi umbre care nu au existat inainte, te simti inconfortabil intr-o anumita camera sau simti ca nu poti sta intr-o parte a casei.

Dar, cu ajutorul acestor retete simple, puteti sa obtineti eliminarea energiilor negative si echilibrarea energiilor din locuinta in cel mai bun mod. Cu ajutorul practicilor ce urmeaza, veti fi capabili sa determinati prezenta energiilor negative in locuinta si sa le eliminati complet daca acest lucru se confirma.

Urmariti filmarea si urmati pasii.

Si nu uitati ca pozitivul atrage pozitiv, adica ce fel de energie va aduceti in casa.

Cum sa eliminati energiile negative din casa?

Energiile negative pot invada caminele voastre din diferite motive. Noi atragem tot ceea ce incercam sa obtinem si energiile se misca in functie de ce ne dorim, invadandu-ne casa fara ca noi macar sa ne dam seama ca sunt energii negative.

Invidia, alimentata de cei care ravnesc la ceva ce aveti voi, duce la asemenea probleme. Obiectul invidiei nu trebuie sa fie lucruri scumpe sau greu de obtinut, ci lucruri simple cum ar fi chiar fericirea. Astfel, daca se vede ca sunteti fericiti, aceste energii negative pot fi trimise in casele voastre. Din acest motiv trebuie sa urmati aceste sfaturi si sa va asigurati ca nu aveti nici urma de energie negativa in casa.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa:  healthycaregroup.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!