Aceasta reteta antica uimitoare poate sa ajute in vindecarea diabetului

0

Diabetul este o boala foarte greu de tratat dar trebuie sa stiti ca exista foarte multe remedii naturale care va pot ajuta.  Multe plante sunt agenti anti-diabetici naturali care au fost folositi de secole. Nu toate remediile sunt sigure. In trecut se folosea arsenic si uraniu dar care s-au dovedit in final mai degraba nocive. Acestea insa au fost abandonate in favoarea remediilor naturale.

Diabetul este o consecinta a productiei insuficiente de insulina de catre organism. Suplinirea insulinei se face cu injectii de insulina care trebuiesc facute tot restul vietii. Efectele se cundare ale acestui tratament pot duce la inrautatirea conditiei generale de sanatate a acestora si de aceea este bine sa avem in vedere remedii naturale pentru a lupta cu diabetul. Schimbari in dieta va pot ajuta sa luptati eficient cu boala. Ovazul si legumele sunt recomandarea principala. Dintre legume, cea mai recomandata este nautul.

Fasolea este deasemenea recomandata pentru ca are compusi care blocheaza digestia amidonului din organism si ajunge in colon unde hraneste bacteriile benefice din intestine.

Consumul regulat de fasole poate normaliza deasemenea nivelul de hemoglobina, aproape la fel de bine ca medicamentele dedicate si fara efecte secundare asupra sanatatii organismului facand din aceasta un remediu excelent impotriva diabetului zaharat.

 

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!