Multe femei sufera de infectii fungice de care ar putea sa scape acasa

Infectia vaginala severa este cauzata atunci cand ciuperca care este in mod normal prezenta in vagin scapa de sub control si se multiplica intr-o masura alarmanta. Aceasta problema este in crestere la nivel golbal, dar in loc sa luati antibiotice, puteti elimina infectia in mod natural.

Cauzele infectiei vaginale

Infectiile sunt de obicei cauzate de Candida albicans, care este un anumit tip de drojdie. Vaginul are Lactobacillus acidophilus, care este o bacterie care ajuta la combaterea cresterii altor microorganisme care traiesc in canalul vaginal, Candida albicans fiind unul dintre ele. Antibioticele vor distruge aceasta drojdie naturala luptand impotriva bacteriei, lasand altfel vaginul sensibil a infectii.

Incercati sa utilizati usturoi

Usturoiul are proprietati anti-inflamatorii si anti-fungice excelente. Se poate consuma o multime de usturoi sau extract de usturoi si se poate aplica topic. Puteti imbunatati eficienta prin amestecarea extractului de usturoi cu capsule de ulei de nuca de cocos si vitamina E.

Se poate trata o infectie in mod eficient atunci cand utilizati acest ceai special

Ceai de rozmarin

Cu ceaiul de rozmarin veti obtine o senzatie de calmare si veti scapa de cele de mancarime si arsura cauzate de infectie. Trebuie sa consumati cel putin patru cesti din acest ceai zilnic, pentru a elimina complet problema infectiei fungice. De asemenea, aveti posibilitatea de a bea un suc de afine organic neindulcit de 4-5 ori pe zi, pentru a scapa de infectie.

Uleiuri esentiale

Inmuiati un tapon in ceai si introduceti-l in canalul vaginal, lasandu-l acolo timp de 2-3 ore si apoi repetati procedura de doua ori pe zi pentru rezultate optime. Puteti utiliza de asemenea si ulei de cocos care are proprietati antimicrobiene grozave, si care poate fi aplicat topic sau consumat ca si capsule. Luati doua capsule zilnic, si in cateva saptamani infectia va disparea.

Otet de mere

Prin amestecarea unui pahar de otet de mere in apa de baie calda si cufundarea in ea timp de 30 de minute de doua ori pe zi, veti elimina infectia rapid si eficient.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017
Sursa: healthycaregroup.com