Test de vedere: poti vedea figura ascunsa din aceast cerc? Majoritatea nu reusesc

Cat de buna este vederea ta? Afla chiar aici cu ajutorul acestui teste. Este de departe cel mai simplu mod de a-ti testa vederea si dureaza doar cateva momente, astfel incat sa puteti sa va masurati cat de bine vedeti.

Cand vine vorba de vedere, mentinerea unei vederi puternice si sanatoase este foarte important pentru motive evidente. Cu toate acestea, oamenii iau de buna cat de mult isi folosesc, de fapt ochii si cat de mult se bazeaza pe vedere. Intre daunele solare, imbatranire, supraexpunerea tulpinei ochilor, si o serie de alti factiroi, abilitatile noastre vizuale sunt puse la incercare. Acuratetea vizuala scade in timp si trebuie sa tinem pasul cu modificarile vizuale pentru a ne pastra ochii sanatosi.

Acest test poate ajuta sa iti dai seama daca vederea iti functioneaza bine sau trebuie testata de cineva profesionist. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi cu atentie pe imaginea de mai jos. La inceput, poate parea ca este doar un cerc mare si rosu, dar e ceva mai mult acolo. Pastreaza-ti atentia fixata pe mijlocul imaginii si asteapta un moment ca ochii tai sa se obisnuiasca. Cand esti gata, incearca sa deslusesti imaginea ascunsa din cercul rosu. Este foarte subtila si nu iti va sari in ochi imediat, asa ca incearca sa te uiti in continuare atent pana cand ajungi sa obtii un raspuns. Cand crezi ca ti-ai dat seama ce e in imagine, da click pe ea pentru a descoperi raspunsul si pentru a vedea de fapt ce se ascundea in cercul rosu. Ai ghicit raspunsul?

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016
Sursa: sun-gazing.com