Detalii cutremuratoare in cazul uciderii doctoritei de la Targu Mures. Ce a postat pe Facebook sotia ucigasului cand amanta sotului ei a disparut

0

Tanarul retinut in cazul uciderii doctoritei din Targu Mures, arestat preventiv pentru omor, face dezvaluiri cutremuratoare. Politistii au facut reconstruirea crimei, dupa ce tanarul de 27 e ani de etnie maghiara le-a povestit ca s-a certat cu amanta lui si, la nervi, a ucis-o. Apoi, a incercat sa scape de cadavru.

Instalatorul de 27 de ani era casatorit, insa fusese parasit de sotia cu cateva zile ininte de crima care a avut loc pe 11 decembrie. Femeia a aflat ca are o amanta si i-a luat copilul, informeaza evz.ro.

Potrivit unei unei informari din partea Parchetului, barbatul a lovit-o pe doctorita cu o sticla in cap, care s-a dovedit mortala. Barbatul a ascuns cadavrul intr-o fantana din curtea casei.

„Moartea victimei a fost violenta, aceasta fiind acuzata de asfixia mecanica prin aspirat sânge din caile respiratorii și plamâni in conditiile unui traumatism cranio-cerebral cu fractura cognitiva de bolta și de baza craniana și hemoragie leptomeningiana”, informeaza procurorul Gheorghe Costea, purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Mures.

Potrivit evz.ro, imediat dupa disparitia doctoritei, sotia asasinului ar fi distribuit de cinci ori pe Facebook o postare referitoare la acest lucru.

Potrivit altui mesaj, comunicat familiei și politiei, in noaptea crimei, langa niste pubele a fost vazuta o duba din care a coborât un barbat care a inspectat indeaproape locul. Persoana a sesizat politia, iar in urma perchezitiilor in casa suspectului s-a descoperit cadavrul femeii.

SURSA: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!