Cum sa iti scoti toxinele din picioare

Cum sa te detoxifici prin picioare

Dezintoxicare sau detoxifierea se refera la eliminarea substantelor toxice din organism. Suntem expusi, in mod constant, la mii de toxine si chimicale. Cercetarile au aratat, ca nu intotdeauna organismul nostru poate sa elimine o varietate de toxine si chimicale care sunt ingerate zi de zi. In acest fel, toxinele se vor acumula in celulele noastre, sange, tesuturi, organe (colon, ficat si creier), si raman, acolo, stocate pentru o perioada de timp nedeterminata, lucru care aduce tot felul de probleme de sanatate pe masura ce timpul trece.

Poti sa-i oferi corpului tau o curatare temeinica facand detoxifierea prin picioarele tale. Poti cu usurinta elimina cele mai nocive toxine din corp fara a fi necesara excluderea anumitor mancaruri din dieta zilnica.
Aceasta forma de detoxifiere este privita de expertii in sanatate si fitness, ca fiind cea mai sigura.
Procedura de detoxifiere prin picioare are mai multe variante cum ar fi detoxifierea prin placute
de detoxifiere pentru picioare, sau prin bai/spa.
Acestea pot fi facute  si acasa  si utilizarea lor frecventa va ajuta sa va detoxifiati organismul si sa traiti o viata sanatoasa.
Iata cum se desfasoara procedura:
Placutele de detoxifiere alimentara
Poti cumpara aceste placute de la orice magazine de produse alimentare sanatoase si acestea sunt facute din extract de bambus. Se mai numesc plasturi si sunt de provenienta japoneza. Le punem pe talpi inainte de a merge la culcare si le tinem toata noaptea.
Dupa prima folosire vei observa ca ele se innegresc, asta deoarece au fost eliminate toxinele din corp.
Prin utilizarea acestor plasturi scapam de durerile de cap si de oboseala.
Baile ionice pentru picioare
Lucreaza ca un procedeu electric, tinem picioarele in apa calda si sarata, care genereaza ioni pozitivi si negativi.
Iata cum lucreaza ionii pentru detoxifierea prin picioare
Alternand polaritatea ionii ajuta la ionizarea apei sarate, te relaxeaza stand cu picioarele in baia ionica. Prin respiratii usoare toxinele vor fi eliberate din organism prin picioare. Toxinele provin din obiceiurile alimentare nesanatoase, cu multe grasimi. Toxinele pot intra in organism si datorita poluarii.

Sursa: andreiturcu.ro