O simpla iarba: aceasta femeie avea 72 kg joi, si a scazut la 67 pana sambata

Aproape toata lumea foloseste patrunjelul pentru imbunatatirea gustului mancarii; cu toate acestea, aceasta planta este benefica pentru mult mai multe lucruri, nu numai pentru asta. Sa incepem cu faptul ca patrunjelul este un diuretic foarte puternic si care trateaza infectiile tractului urinar eficient, precum si alte probleme de sanatate legate de rinichi.

Este de asemenea benefic deoarece previne retentia apei in organism.

Aici este o reteta de ceai de patrunjel, o bautura foarte populara in Balcani. Aceasta reteta incredibila nu numai ca va va imbunatati functia tractului urinar, dar va va ajuta de asemenea sa eliminati excesul de apa din organism. Reteta este foarte simpla si usor de preparat.

INGREDIENTE:

  • Cinci tulpini de patrunjel tocat
  • Un litru de apa

CUM SE PREGATESTE:

In primul rand adaugati patrunjelul tocat intr-un litru de apa clocotita. Apoi, scoateti oala de pe foc si lasati-o deoparte timp de aproximativ douazeci de minute, astfel incat apa se amesteca bine cu patrunjelul si proprietatile vindecatoare ale acestuia. In final, strecurati ceaiul care este gata de a fi consumat.

Patrunjelul este un diuretic puternic care ajuta la procesul de eliminare al toxinelor, bacteriilor si a substantelor nocive din organism. De asemenea, are proprietati antioxidante, ceea ce inseamna ca este foarte benefic pentru reducerea riscului de a dezvolta anumite boli grave, precum cancerul. Doza zilnica recomandata din ceaiul de patrunjel este de un litru, In ciuda faptului ca acest ceai este foarte benefic si sanatos, nu depasiti doza zilnica.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa:  healthylifeidea.com