Scapa de ceara din urechi cu acest leac natural

Ceara din urechi este un fenomen complet natural, iar scopul său este de a proteja urechea, dar de multe ori gasim acumularea neplăcuta, iar noi mai degrabă le-am curăța. Pe de alta parte, infectiile urechii sunt o experiență cu adevărat dureroasă.

Cu toate acestea, înainte de a lua unele medicamente pentru a calma durerea insuportabila, ar trebui să încercam să le tratam în mod natural. Acest articol va dezvălui un mod natural eficient pentru a trata o durere de urechi și de a elimina ceara ureche.
Infectiile urechii sunt adesea rezultatul:

Temperaturilor mai mari decat normale in afara urechii
umiditate mai mare
Expunerea la umiditate pentru o lungă perioadă de timp

De aceea, oamenii care trăiesc în locuri calde și umede, înotători, iar cei care au de multe ori apă în urechi în timp ce fac un duș sau o baie, sunt mai predispuse la infectii ale urechii, pentru ca mediile umede sunt propice dezvoltarii de ciuperci si bacterii.

A se păstra apa afara din urechi la fel de mult cat se poate.

În cazul în care apa intră în ureche, ar trebui să utilizați un prosop să o scoateti, sau înclinați capul pentru a ajuta să se scurgă și de a folosi un tampon de bumbac pentru a șterge resturile.

Infecțiile si durerile pot fi adesea cauzate de ciuperci și bacterii în urechea umedă, astfel încât, în cazul în care aveți unele dintre simptomele de mai jos, ar trebui sa vizitati un profesionist medical și să trateze problema:

Durere
Pierderea auzului
Sensibilitate
Un sentiment de ureche umpluta cu lichid
Mancarime

Pe de altă parte, urechea noastră are propriul mecanism natural care curăță earwax. Cu toate acestea, rezultatele de la cerumen depunerile încercări de afară pentru a curăța folosind tampoane de bumbac, dar, de fapt, ne împinge earwax adânc în canalul urechii, în loc să-l elimine. Simptomele de depuneri de cerumen includ:

Drenaj
Durere
Mâncărime
Auz redus
Ameţeală
Senzație de ureche plina
Țiuituri în ureche

Cu toate acestea, tratamentul eficient oferit in acest articol contine 2 ingrediente naturale care sunt usor de gasit.

Aceasta va elimina rapid cerumen si trata o durere de urechi, dar, în același timp, aceasta va ajuta, de asemenea la prevenirea infectiilor urechii.

ingrediente:

ulei de masline
ulei de usturoi

Mod de preparare:

Se incazlesc 2-3 linguri de ulei de masline, pentru ca aceasta sa se scurga mai usor. Cu toate acestea, retineti ca nu ar trebui sa fie prea cald, pentru a preveni deterioarea timpanului. Ideal, sa fie apropiat de temperatura corpului de 37 de
grade.
Înainte de a adăuga uleiul esențial pentru a remedia, ar trebui să-l testați pentru a se vedea dacă provoacă iritații pe piele. În cazul în care nu, se adaugă 4 picături de ulei de usturoi la uleiul de măsline cald.

Apoi, se agită amestecul și se ridica o parte din el folosind o pipetă. Aceasta va ajuta să livreze cantitatea corespunzătoare și va face aplicarea mai usoara. În continuare, se aplică câteva picături în ureche pentru a absorbi ceara. Inclinati capul, pentru a nu se scurge uleiul in afara.

Utilizare:

Se repetă această procedură de 2-3 ori pe zi, deoarece nu va funcționa optim la prima aplicare. Cu toate acestea, te vei simți ușurat în 3-5 zile, blocajul va fi spart, si ceara in exces se va topi si se va scurge din ureche.

Traducere si adaptare: Dr. Andrei Laslau

Sursa

Read more http://www.andreilaslau.ro/scapa-de-ceara-din-urechi-cu-acest-leac-natural