Cum pot fi tratate varicele cu ajutorul rosiilor

Stiai ca venele varicoase se pot vindeca cu ajutorul rosiilor? Noi va prezentam doua modalitati de vindecare, folosind rosii verzi si rosii coapte.

Tratamentul pentru varice cu rosii verzi:

Acesta este un remediu simplu, foarte util. Este nevoie sa speli cateva rosii verzi si sa le tai in felii.

Pune feliile de rosii pe nodurile venelor varicoase. Daca este necesar, leaga feliile cu bandaj. Pastreaza rosia in zona respectiva pana ce simti furnicaturi pe piele. In cazul in care nu suportati aceasta senzatie, indepartati rosiile (in cazul in care simtiti sentiment de arsura) si spalati-va picioarele cu apa rece. In cazul in care totul merge bine, rezultatele vor fi vizibile curand. Aceasta procedura trebuie repetata de 5 ori pe zi, de preferinta intr-o singura tura. Dupa doar doua saptamani cu aceasta procedura zilnica, nodurile venoase vor incepe sa se estompeze. Reteaua capilara, nodurile, umflaturile si durerile de la nivelul venelor vor disparea in cele din urma.

De asemenea si rosiile normale pot fi de folos in aceasta situatie.

Acest tratament este similar cu cel anterior. Rosiile coapte trebuiesc spalate, taiate in felii subtiri si plasate pe venele dureroase timp de 3-4 ore, legate cu bandaj. Dupa ceva timp inlocuiti rosia. Aceasta procedura este de preferat sa se desfasoare seara tarziu sau noaptea.

Durata tratamentului depinde de la caz la caz. Se poate efectua intreaga vara, in combinatie cu tratamentul cu rosiile verzi.

Aceasta leguma are proprietati de vindecare, deoarece, pe langa seminte, exista o substanta care are proprietati similar cu aspirina.

Acest acid este considerant a fi un anticoagulant, care dilueaza sangele si nu il lasa sa stagneze. In plus, rosia are flavanina, care intareste peretii vaselor de sange.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com