Iata cum sa folosesti uleiul de cocos si bicarbonatul de sodiu ca sa arati mai tanar cu cativa ani

Hai sa fim seriosi, cu totii ne confruntam cu probleme de piele, cel putin in anumite perioade ale vietii.

Acest articol va dezvalui reteta unui demachiant extrem de eficient pentru o curatare naturala a fetei, bazat pe ulei de cocos si bicarbonat de sodiu, care are potentialul de a trata toate tipurile de probleme de piele.

Prepararea acestuia este simpla, si poate fi folosita pentru a trata roseata, acneea, cicatricile si pentru a indeparta murdaria si praful, sau ca un exfoliant, pentru a elimina celulele moarte de piele. Mai mult de atat, curata porii si elimina acneea si punctele negre o data pentru totdeauna!

Eficacitatea sa este datorata proprietatilor uimitoare ale ingredientelor folosite, bicarbonatul de sodiu si uleiul de cocos, ambele fiind naturale si sigure.

Uleiul de cocos are proprietati antibacteriene puternice, hidrateaza pielea, vindeca, si contine ingrediente care, intineresc pielea si previn problemele de sanatate. In plus, bicarbonatul de sodiu previne acneea, si mentine nivelul pH-ului din piele, datorita structurii sale amfotere.

Iata cum sa il preparati:

 

Ingrediente:

-2 lingurite de ulei de cocos virgin

-O lingurita de bicarbonat de sodiu(fara aluminiu)

 

Metoda de preparare:

Amestecati cele doua ingrediente intr-un bol, pana ce obtineti o pasta omogena.

 

Utilizare:

Frecati usor zonele afectate ale pielii cu aceasta pasta, apoi lasati sa actioneze timp de 5-6 minute, apoi spalati cu apa calduta. In timp ce faceti acest lucru, puteti freca incet pielea din nou. Din moment ce uleiul de cocos este un hidratant excelent, nu e nevoie sa folositi crema ulterior.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthyfoodhouse.com