Zodia Racului si casatoria

Acestia sunt dispusi sa se casatoreasca numai in cazul in care au gasit patrenerul potrivit. Au legaturi de familie foarte bune si un cerc mare si minunat de prieteni. Aceste legaturi emotionale sunt ceea ce ii intriga pe ei cu adevarat. Chiar si atunci cand locuiesc singuri, ei fac lucrurile in asa fel incat sa le aminteasca de familie. Sunt soti excelenti si parinti minunati. In timp ce ei vor depune toate eforturile pentru o familie fericita, nu isi sacrifica viata profesionala. Ei considera ca locul de munca este un instrument pentru a oferi confort familiei.

Racul are o problema serioasa – ceea ce este necesar pentru a aborda problema cariei  copiilor lor. Ei isi doresc sa munceasca din greu si sa castige o multime de bani pentru a putea asigura familiei tot ceea ce este necesar, insa mai au o dorinta puternica, de a petrece timpul impreuna. Acest instinct este unul puternic, astfel ca isi doresc sa le gateasca copiilor mancarea preferata, sa ii ajute la scoala si sa ii fie alaturi partenerului.

RACUL IN CASNICIE

Fara indoiala, racul are o parte puternica, senzuala care mentine viata de cuplu vie multi ani de zile. Aceasta senzualitate, ii ajuta sa indeplineasca dorintele partenerului, sa fie uniti si sa rezolve impreuna orice problema care apare.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: http://horoscopes.lovetoknow.com/