Zodiile cu care esti cel mai putin compatibil(a)

Cele mai putin compatibile semne zodiacale sunt cele care in mod obisnuit au conflicte unele cu altele. Fiecare semn ale propriile sale trasaturi si atunci cand trasaturile unui semn nu sunt compatibile cu trasaturile altui semn pot aparea conflictele. Acest lucru este valabil atat in relatiile de dragoste cat si in cele de prietenie sau de afaceri. Cu toate acestea, exista mereu exceptii. Unele semne zodiacale care se presupune ca nu se potrivesc din punct de vedere al comportamentului, petrec o viata lunga si linistita impreuna. Lista de mai jos include fiecare zodie si incompatibilitatea acesteia, alaturi de cateva motive.

Se spune ca extremele se atrag, dar oare chiar asa sa fie? Desigur, in unele cazuri. Acest lucru se dovedeste in mod particular in cazul astrologiei. Se spune ca atunci cand o stea este in a 7a pozitie fata de o alta stea, acestea devin opuse. Atractia initiala poate fi extrem de puternica, dar daca o relatie intre semne zodiacale opuse e sa functioneze, ambele persoane trebuie sa fie capabile de compromisuri sau sa accepte incompatibilitatea. Cheia unui cuplu functional este respectul fata de trasaturile fundamentale diferite ale celuilalt, aceasta adeverindu-se si in cazul semnelor astrologice.

Semnele zodiacale care nu sunt compatibile pot functiona impreuna. Totul tine de gasirea unui punct comun pentru acceptarea defectelor celuilalt, placerilor si neplacerilor sale. Daca esti interesat sa afli mai multe despre zodiile non-compatibile, consulta lista de mai jos:

 

BERBEC

Berbecul este un semn de foc. Zodiile cele mai putin compatibile cu berbecului sunt  racul (apa) si capricornul (pamant).Semnul opus berbecului este balanta. Cei nascuti sub semnul soarelui tind sa fie persoane extrovertite, care sunt cu adevarat energice si dupa cum sugereaza elementul lor de guvernare. De obicei Berbecul nu este foarte compatibil su semnele mai conservatoare si introvertite precum capriconrul si racul. Combinatia, in mod traditional, nu functioneaza bine, desi exista exceptii.

 

TAUR

Cei nascuti sub semnul taurului sunt cel mai putin compatibili cu leii si cu varsatorii, semnul opus taurului fiind scorpionul. Nu este cu totul surprinzator faptul ca taurii pot fi atrasi ca de un magnet de catre scorpioni. Insa compatibilitatea nu este mereu tocmai una armonioasa. Taurii pot avea unele probleme in adaptarea la pasiunile extreme ale scorpionilor.

 

GEMENI

In timp ce acest semn este atras de mentalitatea rapida a fecioarei si a pestilor, aceste semne nu sunt in mod traditional potrivite din punct de vedere astrologic pentru gemeni. Ambele semne impartasesc o dragoste trecatoare si un intelect natural, insa le poate fi greu sa ia decizii impreuna

 

RAC

Se spune ca racii sunt cel mai putin compatibili cu berbecul si balanta iar semnul lor opus este capricornul. Un rac implicat intr-o relatie cu un berbec sau cu o balanta se poate simti instabil. Berbecul este un semn de foc, un semn puternic iar balanta cauta adesea varietate si, in ambele cazuri, iubirea celor doi poate devein inconfortabila. Pentru rac si Capricorn aceasta relatie este cu siguranta o provocare, deoarece racul isi exprima emotile in mod deschis in timp ce capricornul este adesea stoic si are dificultati de exprimare a sentimentelor.

 

LEU

Leii sunt cel mai putin compatibili cu taurul si scorpionul. Cu taurul pot interveni lupte legate de vointa. Ambele semne sunt incapatanate si obtin mereu ceea ce isi doresc. Scorpionul ar putea fi un pic mai puternic decat leul. Leul nu se potriveste cu varsatorul deoarece acesta poate avea impresia ca varsatorul este prea detasat, aerian.

 

FECIOARA

Fecioara se potriveste cel mai putin cu gemeni, sagetator iar semnul opus sunt pestii. In preajma gemenilor s-ar putea simtii frustrat. Gemenii gandesc in linii mari in timp ce fecioarele sunt atente la detalii. La fel se intampla si in cazul fecioara-sagetator. \

 

BALANTA

Racul si capricornul sunt incompatibile pentru balanta. Balanta este super sociala si s-ar putea simti limitata. Semnele opuse sunt balanta si berbecul deoarece ar putea fi prea indraznete pentru gusturile acestora.

 

SCORPION

Leul si varsatorul sunt semnele incompatibile. Alaturi de un leu, scorpionul ar putea avea impresia unui spirit inrudit – cel putin la suprafata. Ambele semne sunt puternice, iar acest lucru le poate sta in cale. Scorpionul ar putea avea de asemenea probleme cu varsatorul deoarece amandoi  sunt incapatanati. Semnul opus scorpionului este taurul.

 

SAGETATOR

Acesta poate gasi un numitor comun cu fecioara sau cu pestii, insa nu sunt cele mai compatibile. Problema ar putea fi faptul ca in timp ce sagetatorului ii place sa faca lucrurile cu antuziasm, pestii ar putea fi umpic prea indecisi. Cu gemenii, semn opus sagetatorilor, lucrurile vor fi interesante si niciodata plictisitoare. Aceste doua semne sunt similare si le place sa faca schimb de idei. Cu toate acestea sagetatorii si gemenii vor lua greu decizii cu privire la viitor.

 

CAPRICORN

Berbecul si balanta sunt cele mai putin compatibile semne pentru Capricorn. Capricornul prefera sa faca lucrurile incet dar sigur pe cand berbecul este o fire impulsive, ii plac deciziile rapide cu rezultat rapid. Semnul opus capricornului este racul: sunt doua semne total diferite. Capricornul este rezervat iar racul este incredibil de emotional si demonstrativ.

 

VARSATOR

Varsatorul are dificultati in compatibilitate cand vine vorba despre taur si scorpion. Varsatorul ar putea devein frustrat din cauza modului rigid de gandire al taurului. Scorpionul prezinta o provocare serioasa, deoarece mereu vrea sa aiba dreptate, la fel ca si varsatorul. Ambele semne doresc sa fie in centrul atentiei deci pot aparea conflictele din aceasta cauza desi poate exista o atractie naturala.

 

PESTI

Sagetator si gemeni sunt cel mai putin compatibili cu pestii. Cu gemenii, pestii ar putea avea o problema in a intelege procesul lor de gandire. Pestii adesea se bazeaza pe indicii non-verbale. Gemenii vorbesc incontinuu. Sagetatorii abordeaza totul cu entuziasm iar acest lucru ii poate speria pe pesti complet. Semn opus pestilor este fecioara, dragostea dintre cei doi fiind aproape imposibila. De ce? Deoarece pestii sunt visatori, si se bazeaza pe instinct iar fecioara este unul dintre cele mai practice semne – acestia avand nevoie de fapte solide.

 

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: ranker.com

Photo: the lions den