HOROSCOP – 8 APRILIE: LEII AR PUTEA AVANSA IN CARIERA

Iti oferim horoscopul pentru a fi la curent cu ceea ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Fii foarte atent la oamenii pe care ii atragi astazi alaturi de tine intr-un plan comun, pentru ca s-ar putea sa nu fie cei mai potriviti tovarasi pentru ceea ce ti-ai propus. Ori au interese egoiste si vor face tot posibilul sa traga, la final, tot succesul de partea lor, ori doar vor profita de eforturile tale pentru a-si asigura lor ascensiunea. Fii foarte exigent, atent la toate semnalele negative care vin de la acestia, pentru ca iti vei da seama din timp ca au ceva de ascuns si, mai ales, de urmarit, ce poate dezavantaja pe altii, adica pe tine. Selecteaza-ti colaboratorii cu maxima prudenta!

Taur

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Gemeni

Iubirea este la cote maxime azi, pentru ca persoana iubita te aseaza in centrul universului sau si te simti foarte bine in aceasta postura. Iubirea iti da energie, curaj, incredere, pentru ca atunci cand te stii sustinut neconditionat, esti capabil de adevarate miracole. Vestile bune vin direct catre inima ta si motivele de fericire apar valuri-valuri, incat ai putea spune ca este una dintre cele mai grozave zile in plan sentimental. Poate fi momentul de top al unei povesti de iubire, cum ar fi prima intalnire cu cel de care te-ai indragostit, o cerere in casatorie sau… chiar ziua nuntii!

Rac

Este o zi de succes in care ti se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vesti excelente este cel sentimental, deci programeaza-ti pentru azi o intalnire cu persoana iubita sau iesi undeva, ca nici nu stii de unde sare iepurele si termini ziua indragostit lulea. Si la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru ca reusitele vin pe banda rulanta, si ai un sentiment puternic de succes, de satisfactie profesionala. Toate ar trebui sa mearga ca pe roate azi, caci apar suficiente ocazii de a zambi, de a sarbatori, de a transmite lumii cat de bine s-au rezolvat toate.

Leu

Se apropie un moment culminant in activitatea profesionala, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obtinerea unui job sau a unei functii superioare, un examen in urma caruia vei putea trece la un nivel superior in cariera. Desi ar mai fi ceva timp pana la acel mare hop, tu te pregatesti intens inca de pe acum, pentru ca vrei sa-ti iasa toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite intelept, pentru a mai acumula ceva informatie, pentru a invata toate detaliile la nivel teoretic astfel incat sa lasi o impresie ireprosabila si a obtine nota maxima.

Fecioara

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara. Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Balanta

Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni. Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta. Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.

Scorpion

Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia sa discute cu tine. Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti si a tine, totodata, companie cu entuziasm si veselie, celor care au ceva excelent de sarbatorit. Esti la mijloc intre cele doua tabere, reusind sa ramai optimist si entuziast, indiferent de discutiile care se leaga.

Sagetator

Nu te simti bine intr-un mediu in care paneaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit, fie in plan familial, fie in plan profesional. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia. Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.

Capricorn

Cu banii potriviti la dispozitie, esti pregatit pentru un proiect de anvergura ce va consuma si resurse financiare masive, dar si o cantitate uriasa de energie din partea ta. Esti suficient de bine motivat sa te apuci de treaba, deoarece detii tot ce trebuie pentru a lua startul acum si a face pasi mari spre tinta visata. Entuziasmul e la cote maxime, esti pregatit pentru tot ce va urma si, cat timp aceasta siguranta de sine se mentine pe un nivel ridicat, vei evolua repede si bine spre scopul cel mare. Ca e o afacere aflata la start sau o investitie de zile mari, esti increzator in ceea ce faci pentru a-ti vedea visul cu ochii foarte repede.

Varsator

Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat. Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase. Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Pesti

Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate. Ai convingerea ca totul va iesi excelent datorita acestei implicari totale, si daca mai ai si norocul de a gasi tovarasii potriviti, la fel de implicati, de motivati si de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e directia cea buna, ca atare merita sa investesti tot ce ai mai bun in tine, caci ambitia de acum va genera dorinta de a trece la un nivel superior, poate si mai atractiv decat cel actual. Insista, totul evolueaza perfect spre telul tau cel mare!

SURSA: kfetele.ro

Photo: everydayfamily.com