Top 6 cele mai mincinoase zodii

Dishonest businessman

Nu exista o metoda ideala care sa iti indice daca poti avea sau nu incredere intr-o persoana. Insa, studiindu-i comportamentul, actiunile si felul in care interactioneaza cu cei din jur poti anticipa, de multe ori, daca acea persoana este de incredere sau nu.

De asemenea, zodiacul iti poate spune cateva lucruri despre personalitatea si comportamentul unei anumite persoane. Asta nu inseamna ca ar trebui sa ai incredere sau nu intr-o persoana numai bazandu-te pe zodiac. Poate fi insa un semnal de alarma. Iata care sunt cele mai amagitoare zodii.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se stie ca persoanele nascute sub semnul zodiacal Gemeni sunt inteligente, dar in acelasi timp au tendinta de a trece prin momentele mai dificile folosindu-se de minciuni si inselatorii. De asemenea, Gemenii se regasesc si in topul celor mai infidele zodii, ei folosindu-se adesea de minciuni pentru a ascunde aventurile amoroase. Gemenii vor face tot ce le sta in putinta pentru a ascunde adevarul atunci cand acesta nu este in favoarea lor. Vorbesc mult si nu pot pastra un secret, mai mult chiar, vor dezvalui acel secret, imbogatindu-l cu detalii picante.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este cunoscut pentru loialitatea pe care o arata partenerului, insa de multe ori sunt determinati sa insele si sa minta daca partenerii nu le sunt fideli. Acest lucru este cauzat de dorinta de razbunare. Cred ca minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Tendinta Taurilor de a se razbuna pe cei care le insala asteptarile ii transforma pe acesti in niste mincinosi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simti bine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul simte nevoia sa fie inconjurat de persoane incitante care sa il scoata din monotonie. Vrea sa fie mereu in centrul atentiei, sa fie pe primul loc si ar face orice sa obtina acest lucru. Chiar si sa recurga la minciuni, de la cele nevinovate la unele grave. Daca tu consideri ca in timpul relatiei cu un nativ Leu toate lucrurile vor fi perfecte, ne pare rau sa iti zicem, dar te inseli amarnic.Planul nativului Leu este sa se foloseasca de slabiciunile tale si sa le exploateze cum poate. Iar minciunile lui nu se rezuma la viata sentimentala, va apela la ele si pentru a obtine un loc cat mai bun in ierarhia profesionala.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Un semn zodiacal caruia ii place sa minta si nu are niciun fel de resentimente. Berbecii au nevoie de atentia celor din jur si nu suporta sa fie mintiti chiar daca si ei fac asta, fara niciun fel de resentimente. Daca partenerul ii minte, la fel va face si el, simtind nevoia sa isi vindece astfel ego-ul ranit. Sunt persoane foarte ambitioase si muncitoare, insa nu vor sta prea mult pe ganduri daca se iveste ocazia sa isi insuseasca munca unui coleg pentru a atrage admiratia sefilor.Au parte de reusite profesionale insa acest lucru nu ii multumeste si au tendinta de a exagera pentru a primi mai multe laude din partea celor din jur.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Fecioara minte doar din motive sentimentale, pentru a reusi sa isi ascunda aventurile romantice. La inceput vor face orice pentru a masca infidelitatea, insa spre final vor deveni frustrati deoarece nu mai pot apela la minciuna pentru a iesi din situatiile complicate. Par a fi persoane de incredere, responsabile, insa aparentele insala. Vor manipula si vor minti numai pentru a scapa de urmarile faptelor lor. Sunt adevarati experti in ceea ce priveste manipularea situatiilor, dar si a persoanelor si nu pot fi considerati persoane de incredere.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Pestii nu se vor gandi de doua ori inainte de a-i insela pe cei din jur daca acest lucru le va aduce profit si ii va urca pe scara succesului. Nu au probleme in a se implica in situatii ciudate, insa vor gasi de cele mai multe ori calea pentru a iesi din incurcaturi. Vor insela daca ei considera ca partenerii ii insala si vor reusi, destul de des, sa se foloseasca de minciuni bine gandite pentru a-si ascunde infidelitatile. Nu se lasa afectati de problemele sau situatiile care le pot iesi in cale deoarece vor gasi exact minciuna potrivita pentru a iesi din incurcaturi. Poate si din acest motiv nu sunt prea simpatizati de colegii de munca.

Sursa: www.elle.ro

Photo: www.telegraph.co.uk

Photo: techland.time.com